החברות משהב ומבני אופיר מקימות על אחת מעתודות הקרקע האחרונות של תל אביב את פרויקט Central Heights. הפרויקט נמצא במיקום מעולה על גבול תא גבעתיים – בין מתחם הבורסה, קניון עזריאלי ודרך נמיר.
מדובר בפרויקט התחדשות עירונית שהינו חלק ממתחם הסיטי של גבעתיים, מתחם המוקם במפגש הערים גבעתיים, תל אביב ורמת גן, שצפוי להיות אחד המתחמים הגדולים בישראל. מתחם הסיטי יורכב בעיקר ממגדלים גבוהים שישלבו מגורים, משרדים ומסחר.
החברות המשווקות בימים אלה את שלב ב’ של הפרויקט מדווחות כי עד כה נמכר ואוכלס הבניין הראשון, פרט לפנטהאוזים שמוצעים למכירה בתנאים אטרקטיביים והינם לכניסה מידית. מכירת הבניין השני בעיצומה ובין הדירות המוצעות בו, דירות של 3, 3.5, 4.5 ו-5 חדרים, מחיר מבצע לדירת 4.5 החל מ-2,300,000 ¤.
בפרויקט Central Heights ייהנו הדיירים מחוויית מגורים מודרנית ומתקדמת. הפרויקט מציע תכנון מוקפד ואיכותי של שכונה הוליסטית בת 4 בניינים, בה כל החניות והכבישים תת קרקעיים.
הפרויקט מציג נוף אורבאני מרהיב לצד קרבה למרכזי התרבות והפנאי של תא והסביבה. הוא ממוקם מרחק נסיעה קצר מהקניונים הגדולים ומחוף הים עם גישה נוחה ליציאה לשדה התעופה.
פרט לסביבה הקלאסית מאופיין מתחם Central Heights בפיתוח סביבתי מושלם עם גינות ירוקות, שבילי אופניים ועוד. דיירי הפרויקט יהנו מחדר כושר מתקדם, לאונג’ מפואר ומפרט טכני ברמה גבוהה במיוחד.