להקת המחול, שהוקמה ב-1995, משלבת בתהליך היצירה יוצרים מתחומים שונים: מוזיקאים, אמן פלסטי, שחקנים ובמאי תיאטרון, רקדנים מתחומי מחול שונים, זמרים ועוד. כל אלה יוצרים סגנון תנועה מודרני וייחודי עם פרשנויות שונות, מקוריות ונרחבות לעולם הפלמנקו.
אחת מבין ההפקות הרבות של הלהקה היא דוד ובת שבע. זוהי דרמת פלמנקו – פרשנות אישית אמנותית לאחת מהפרשות המורכבות בתור והמסעירות בתנך. ההפקה יצרית, דרמטית, צבעונית ורבת משתתפים. הסולנים: מיכל נתן (בת שבע) ומיגל אנחל מספרד, שמגלם את דוד.
מופע זה זכה להצלחה בפסטיבלים שונים ברחבי העולם, מבודפשט ועד סרייבו, ולפני כמה שנים עלתה הלהקה לגמר בתחרות כוריאוגרפים יוקרתית שהתקיימה במדריד עם קטעים מהמופע.
המופע, דוד ובת שבע, יתקיים ב-2/3, 21:00, בקשת איילון, קיבוץ איילון, וגם ב-4/3, 21:00, במרכז סוזן דלל, תל אביב.
לרכישת כרטיסים: 03-6959536. פרטים נוספים באתר להקת הפלמנקו קומפס.