1
השחקן, סשה ברון כהן התחתן, בשעה טובה, עם השחקנית, איילה פישר, בטקס יהודי צנוע בפריז, בליווית בני משפחתו מלונדון. השניים התארסו לפני שנים ופישר עברה גיור אורתודוקסי. היא ידועה בעיקר בשל משחקה ב’וידויים של שופוהוליק’. לשניים בת משותפת, אוליב (2). איילה, שנקראת על שם אי סקוטי (Isla), נולדה במוסקאט, בירת עומן, להורים סקוטיים וגדלה באוסטרליה. בני הזוג העדיפו להתחתן בפריז שם יש חוק האוסר על פאפראצי להציק למפורסמים באירועים פרטיים.
2
רוקדים עד אור הבוקר. במרתון ריקודי העם, המתקיים זו השנה העשירית, נאספו תרומות לעמותת חי ולעמותה למלחמה בסרטן בסך של 6,000 פאונד. בתוכנית האמנותית, הרקיד את הקהל עופר אלפסי, שהגיע במיוחד מישראל, והופיעו להקות ‘ניצנים’, ‘אלונים’ ו’אורנים’. הרוקדים שהחזיקו מעמד עד חמש לפנות בוקר נהנו מארוחת בוקר משותפת.
3
ביקור מלכותי. נסיכת סעודיה, גוהרה, ביקרה בחנות הבגדים ‘ברוני’ בניו בונד סטריט שבעליה הוא רונן לוי. היא רכשה שישה מעילי פרווה, ביניהם מינק וצ’ינצ’ילה, בשווי של כמה עשרות אלפי פאונדים. לוי מספר כי גם בני משפחת המלוכה של בחריין פוקדים את החנות, כמו גם אנשים מפורסמים אחרים, כמו מנהל קבוצת הכדורגל מנצ’סטר יונייטד, אלכס פרגוסון, ושחקנים מפורסמים כמו דסטין הופמן, אשר בסרטו האחרון, ‘הזדמנות אחרונה לאהבה’, לבש בגדים שנרכשו ב’ברוני’. בין לקוחותיו הישראלים: אלכס גלעדי, חבר הוועד האולימפי העולמי ופיני זהבי, סוכן השחקנים.

4
תכשיטיו של המעצב אבשלום גור מככבים במהדורות אפריל ומאי של המגזינים ‘אל’ ו’הארפרס בזאר’ הבריטים. גור, המפתח בימים אלה קו תכשיטים חדש לחנות ‘אורבן זן’ של דונה קארן, בניו יורק, שוקד גם על פיתוח קולקציית רהיטים בעיצובו. את תכשיטיו ניתן לראות בחנות Pallete שבאיזלינגטון.
5
יום היסטורי שהפך להיסטרי, כך כינה השגריר, רון פרושאור את היום בו חגגה השגרירות את פתיחתה לאחר שיפוץ מאסיבי. בלט בהעדרו, שר החוץ הבריטי, דיוויד מיליבנד, שבאותו היום נאם בפרלמנט את נאום הביקורת על ישראל בהקשר לזיוף הדרכונים הבריטיים.
החלטת בריטניה לגרש מאדמתה דיפלומט ישראלי השרתה מבוכה קלה בקרב האורחים – נכבדי הקהילות הישראלית והיהודית, והדיפלומטים של השגרירות, אמיר אופק, הדובר וקצין העיתונות, גיל ארז, הציר המסחרי, מיכאל ברודסקי, קצין הסברה ורן גידור היועץ מדיני, השתדלו להמתיק את הגלולה.

גידור סיפר ששמו הוזכר בתקשורת הבריטית כמועמד לגירוש כיוון שראו אותו בתמונות יוצא מדאונינג 10 מדבר בטלפון. בסהכ זו הייתה אשתי ששאלה מתי אני חוזר הביתה… הוא צחק. את המזוזה קבע הרב הראשי, הלורד יונתן זקס. על פרוייקט
השיפוץ ניצח ארז קבילי, שבעבר שימש סגן קצין המנהלה בשגרירות. בשל חוקים מיוחדים לשימורו של הבניין – כל שינוי היה טעון אישור של השלטונות ופיקוחם. לשם כך, עבד קבילי מול חברה קבלנית בריטית וארכיטקט מקומי שזכו במכרז לשיפוץ הבניין.

כמה ימים לפני האירוע הנל נערך טקס הנצחת חדר המוזיקה המחודש על שמו של השגריר לשעבר, שלמה ארגוב זל, שנפצע בעת ששירת בתפקידו בלונדון עי מחבלים בשנת 1982. בחדר המוזיקה הוצב שולחן רחב ידיים ובו ייערכו ארוחות פרטיות למכובדים עד 30 איש.



































