את חווית הביקור במסעדת הדגל, פיש-מארקט (Fishmarket), הממוקמת במלון גרייט איסטרן, ליד ליברפול סטריט בסיטי פתחנו בבר השמפניה הצמוד. בבר תמצאו מבחר של עשרות סוגי שמפניה וקוקטיילים על בסיס שמפניה. פיש מארקט היא מסעדת דגים משובחת ומעודנת והעיצוב הוויקטוריאני שלה משמש תפאורת רקע מענגת.
התפריט מציע סוגי מרקי דגים וסרטנים, סלט קלמארי או סרטנים מוחמצים ברוטב סויה כמנה ראשונה. מנה עיקרית אפשר לבחור ממבחר הדגה שעלתה בחכת הדייגים הבוקר: סול בגריל מתובל בחמאת פטרוזיליה, שיפודי פירות ים על מצע ירקות אפויים, דג דניס אפוי על גבי מחית פירות ים, דג ג’ון דורי בליווי בצלצלים בטימין. וכן, גם מנה מסורתית מענגת של פיש-אנד-צ’יפס.
כמנה ראשונה בחרתי בסלמון מעושן עם מטבל חרדל שהיה מצוין, ובת זוגתי הזמינה טונה טרייה ברוטב יוגורט ומנטה משובח. המנה העיקרית, פלטת דגים ופירות ים לזוג הגיעה עם מבחר רב של מאכלי ים והוגשה בתוספת פירה תפוא. לסיום, קינחנו בטארט טאטין עם קרם שמנת מתוקה (מדי), וטארט פסיפלורה בשילוב סורבה פטל. הקפה היה חלש והגיע אחרי הקינוח למרות בקשתנו המפורשת. אולם למעט אירוע זה, השירות היה מעבר למצופה.
מלון גרייט איסטרן, הינו מלון חמישה כוכבים המיועד לאנשי עסקים. הוא משלב ארכיטקטורה ויקטוריאנית מבחוץ ועיצוב אולטרה מודרני מבפנים. הבניין שופץ בתקציב של 70 מיליון פאונד בסוף שנות ה-90 ונפתח מחדש בפברואר 2000. למרות הטיפול המודרני לא נשמטו פריטים מקוריים בשיחזור. המלון, שנחשב לנווה זוהר בסיטי – מכיל 267 חדרים ושש מסעדות/בר. בנוסף לפיש מארקט, תמצאו במלון מסעדות שונות המשלבות סגנונות ותפריטים שונים.
אורורה (Aurora) מסעדה ובר בעיצוב מוגזם ודרמטי, מכילה כ-100 מקומות ישיבה. הטעם, צרפתי מודרני ופיוז’ן בריטי קל. מחיר ממוצע: כ- 35-40 פאונד לסועד ללא יין.
ג’ורג’ (George) פאב המתהדר במבחר רב של יין, בירה וסיידר. למרות שהוא פאב אנגלי במובן המלא של המילה העיצוב בו מודרני והאווירה אורבאנית. הפאב מגיש ארוחות קלות במסורת הפאב גראב (Pub Grab).
טרמינוס (Terminus) טרמינוס הוא בבסיס בר טאפס עם מגוון מאכלים טריים ומבחר מנות עשיר ואיכותי. ארוחה לזוג תעלה כ- 50-60 פאונד ללא משקאות. הבר הארוך, כמו בופט של תחנת רכבת, מעצב בפשטות ומציע תפריט קל, ומגוון יינות וקוקטיילים.
מיאבי (Miyabi) מתמחה בסושי וסשימי כמו גם סוגי טאמפורה שונים. בזכות השירות היעיל והמהיר מהווה המסעדה מקום מצויין לארוחת צהריים לעובדים בסביבה: מגוון קופסאות בנטו (עם מבחר סושי ומאכלים נלווים כמו: מרק מיסו או שיפודי עוף ברוטב טריאקי) שאפשר לקחת ב- Take Away . והמחיר בהחלט סביר: ארוחת צהריים תעלה כ-25 פאונד לאדם.
ג’י.אי קלאב מועדון חברים המשלב מופע קברט וארוחה קלה: סלט עוף הקיסר 10 פאונד. מרק דלעת וערמונים: 5.50 פאונד, וכדומה. קוקטיילים על בסיס שמפניה: 8.50 פאונד.
הזמנת שולחן בפישמארקט, אורורה, טרמינוס ומיאבי אפשר לבצע באופן עצמאי באתר האינטרנט של המלון: www.great-eastern-hotel.co.uk