צבילינגר – שהוכתרה בשנת 1965 כמלכת היופי של תל-אביב ונשלחה באותה שנה עי מכון היצוא לייצג את המדינה בשבוע האופנה הישראלי בלונדון – נראית פשוט נפלא: רזה וגבוהה, בעלת רגלים חטובות ושיער בלונדיני ארוך וגולש. היא אישה מרשימה ואלגנטית, לבושה בבגדים עם קווים נקיים ואיכותיים וממעטת באיפור. מזה 16 שנה היא מלבישה נשות דיפלומטים, פוליטיקאים ונשות עסקים במדינות רבות, והעיתונות בארץ כינתה אותה נכס לאומי. לאה רבין הייתה לקוחה וכיום נאוה ברק מאמצת את בגדיה. לאחרונה היא עיצבה את שמלת הכלה של ורד ריבלין שרון, שנישאה לחיים רמון. השמלה הייתה בגווני שמנת וקרם.
צבילינגר דוברת אנגלית, צרפתית ואיטלקית – מעריצה של בית ‘שאנל’ ואוהבת מותגי יוקרה כמו ‘פראדה’ ו’פאנדי’. היא מקפידה על דיאטה, עושה כושר והולכת הרבה ברגל – במיוחד לאורך שפת הים ליד ביתה בהרצליה פיתוח. יש לה סטודיו מהודר באזור ככר המדינה, ואת אמנות התפירה למדה מאמה, שהייתה בעלת מתפרה לחולצות גברים.
צבילינגר נשואה ליוסף, בעל חברת ‘המפעיל’ (מכונות צילום) ולהם ארבעה ילדים; שני בנים ושתי בנות, כשהצעירה בהן בת 21. ויש גם נכדים. היא נולדה וגדלה בתל-אביב למשפחה דתית מסורתית ועד היום היא שומרת שבת ומבקרת בבית כנסת.
עיצוביה הם הוט קוטור יוקרתיים עם הקפדה על פרטים קטנים, החל בבחירת הבדים, המכפלות, הרקמות, הכפתורים ובדי הבטנה המשובחים. את הבדים היא קונה בדרך כלל במילאנו, לשם היא מגיעה לעיתים קרובות, וגם בפריז. לולה בר, האופנאית הראשונה של ישראל, הייתה בת דודתו של בעלה יוסף, וממנה קיבלה טיפים רבים שעזרו לה להתמקם גבוה בעולם האופנה. את הדוגמניות שלה היא אוהבת על גבול הרזות והגבעוליות. בארץ יש לה קהל לקוחות מצומצם שמבין באופנת עלית, שמתחלקת אצלה לשלוש קטגוריות: קלאסי קז’ואל, שמלות ערב וקוקטייל ושמלות כלה.
לפני כשנה הגיעה צבילינגר ללונדון להציג את דגמיה בערב התרמה לבית החולים שיבא, שהתקיים בבית המכירות ‘כריסטי’ בפני שועי הקהילה היהודית והישראלית ומשם הצליחה לקבץ חוג לקוחות גם כאן. כעת היא מעוניינת להציג בשבוע האופנה הבא של לונדון אחרי שהעלתה תצוגה בניו יורק בפני נשות החברה הגבוהה. הפעם ארגן לה מועדון העסקים הישראלי בלונדון תצוגה פרטית לישראליות, שיכולות גם הן להרשות לעצמן לרכוש פריט אופנתי ואיכותי במחירים שמתחילים בכמה אלפי פאונדים.
הטיפ של מירה למלתחה טובה וייצוגית לכל אישה:
בודי (בגד גוף), מקטורן שחור קלאסי, מקטורן נוסף, חולצה גברית לבנה או שחורה, מכנסי ג’ינס, בגד עליון רך, סריג דק (רצוי צבעוני), שמלה שחורה קטנה, חגורה דקה עדינה, נעלים שחורות על עקב, וכמובן פריט חובה: מעיל באורך הברך מעל מכנסים צרים.