שעות פתיחה:
מ-10:30 ועד-22:00 לכל המאוחר. אין כניסה לאחר השעה 20:00.
זמני המשחקים:
במגרשים 19-2 המשחקים מתחילים בשעה 12:00, במגרש המרכזי ובמגרש מס’ 1 בשעה 13:00. ביומיים האחרונים של התחרות המשחקים מתחילים בשעה 14:00.
מחירים:
– ‘סנטר קורט’ המגרש המרכזי בו מתנהלים גם משחקי חצי הגמר והגמר: בין 32 ל-65 פאונד, תלוי ביום. ככל שהטורניר בשלב מתקדם יותר, הכרטיסים יקרים יותר.
– מגרש מס’ 1: בין 30 ל-59 פאונד. בשלושת הימים האחרונים של התחרות: בין 22 ל-26 פאונד.
– מגרש מס’ 2 כרטיסים למקומות ישיבה: בין 24 ל-35 פאונד.
– מגרשים 19-3 ומקומות בעמידה במגרש מס’ 2:
– שבוע 1 לפני השעה חמש: 16 פאונד, אחרי חמש: 10 פאונד.
– שבוע 2 לפני השעה חמש: בין 12 ל-16 לישט, אחרי חמש: בין 4 ל-10 פאונד. בשבוע השני, ככל שהטורניר בשלב מתקדם יותר, הכרטיסים יהיו זולים יותר.
קניית כרטיסים ביום עצמו
עד 29.6, מוצעים כל יום כ-500 כרטיסים לכל אחד משלושת המגרשים המרכזיים. ‘גראונד טיקט’ (כרטיס מתחם, אם תרצו) מאפשר כניסה לכל יתר המגרשים וגם לאיזור העמידה במגרש מס’ 2.
כדי להשיג כרטיסים לאותו יום אין מנוס מלעמוד בתור והרבה מאוד זמן. כדי להשיג כרטיסים לאחד המגרשים המרכזיים, יש אנשים שמגיעים לילה קודם, וכדי להבטיח את מקומם בתור נשארים לישון שם. מי שמוכן להסתפק ב’גראונד טיקט’ יכול לישון בבית, אבל עדיין צריך להגיע לתור מוקדם בבוקר. רצוי אפילו לפני שבע. לפחות לפני שמונה, במיוחד אם רוצים להיכנס לפני 12:00, שעת תחילתם של המשחקים. בנוסף יש לקחת בחשבון שבסופי השבוע הביקוש גדול יותר.
ניסיונות להתפלח לתור מיותרים בעליל כל אדם מקבל מיד עם הצטרפותו לסוף התור מן כרטיס זיהוי, שרק עם הצגתו בקופה ניתן לרכוש כרטיס כניסה למגרשים עצמם. רכישת הכרטיס היא במזומן בלבד וכל צופה רשאי לרכוש רק כרטיס אחד.

The All England Lawn Tennis Club,
Church Road, Wimbledon, London SW19 5AE
Tube: Southfields
Tel: 020-8946 6131
www.wimbledon.org



































