חגית ענבר-ליטס, דינה המפריס, טלי עטיה ודנה ברקן-דהן מספרות בגילוי לב ראוי להערצה על הלבטים, הקשיים וההצלחות.
קבוצה אופיינית אחרת של ישראלים אופטימיים המגיעים ללונדון עיר האפשרויות הבלתי מוגבלות בתחום המוזיקה – הם מוזיקאים צעירים שמקווים לפרוץ בקריירה בינלאומית, בין אם להופיע או בין אם להפיק. מורה נבוכים למוזיקאי מתחיל.
יש מי שעבורו ליל הסדר הוא טרחה ויש מי שמנצל את הארוחה בה כולנו מסובין לקידום אינטרסים אישיים או עיסקיים. אז חכם, מה הוא אומר? זה הזמן למיתוג עצמי. אל תניח ליד הגורל להנחות את השיחה ואת כף המאזניים הטה לטובתך על כללים ומהלכים חיוביים תוכלו לקרוא בכתבה:
חופשת הפסח / איסטר הארוכה ומזג האוויר המשתפר מאפשרים למתגוררים ולתיירים בבריטניה להגיח למחוזות רחוקים. למרות גודלו ואורכו של האי הבריטי, אפשר לבקר בו בעלות מתקבלת על הדעת. מדור הצרכנות מפנה אתכם החודש גם לאתרים בהם תוכלו למצוא מידע על מקומות לינה במחירים סבירים.
החודש התחלנו מדור חדש טיפים על לונדון. עצות רעיונות והמלצות, טיפים לחיים קלים ולשיפור ההרגשה האישית וכל דבר שיכול לעזור לכולנו… אני מקווה שגם אתם תוכלו לתרום מניסיונכם, בין אם אתם גרים או מבקרים כאן. נשמח אם תשלחו לנו טיפ במייל ל: tips@alondon.net בצירוף שמכם, שיכנס להגרלה נושאת פרסים.
את שם הזוכה נפרסם בגיליון הבא.
גיליונות עלונדון יוצאים אחת לחודש בהתאם לחגים היהודיים. יוצא שלעתים יוצא המגזין בתחילת החודש ולעתים בסוף החודש הקודם. מאחר ויום העצמאות חל השנה ב-24 באפריל יצא לחנויות גיליון חודש מאי כבר ב-20 באפריל. לעומת זה, גיליון יוני יצא ב-1 ביוני – לתשומת לבכם.