בנוסף לאפליקציות שבדרך כלל מורידים לקראת היציאה לנופש, כמו מפות ומילונים, הנה עוד כמה מומלצות שעשויות להקל על חייכם.
איך למצוא דיל שווה?
האפליקציה SkyScanner מלקטת מחירים מחברות התעופה ואתרי נסיעות גדולים כדי שתוכלו למצוא דיל שווה. האפליקציה מאפשרת לשמור את הטיסה המבוקשת במסך הפתיחה ולעקוב אחרי השינויים במחיר בקלות.
זמינה לאייפון, ווינדוס ואנדרואיד: חינם.
איך לעשות ביטוח נסיעות?
באמצעות כמה נגיעות במסך, תוכלו לבחור ביטוח נסיעות עם Aviva Travel Insurance. האפליקציה מאפשרת לקבל הצעות מחיר, לרכוש ביטוח על המקום, לקבל את החוזה, לשאול שאלות והכי חשוב היא זמינה בכל שעה ומכל מקום, אפילו בדרך לשדה התעופה.
זמינה לאייפון ואנדרואיד: חינם.
איך לארוז בצורה חכמה?
אם גם אצלכם המזוודה אף פעם לא מספיקה לכל הדברים שרציתם לארוז, Packing Pro היא האפליקציה בשבילכם. רק תגידו לה לאן אתם נוסעים, לכמה זמן ועם מי, והיא תספק לכם רשימה מומלצת של מה כדאי לארוז ומחולקת לדברים הכרחיים, כמו דרכון וכסף, בנוסף לבגדים, גאדגטים ועוד, ויש גם רשימות נפרדות לשאר בני המשפחה.
זמינה לאייפון: £1.99.
איך להימנע מגט לג?
יש כל מיני תיאוריות על הדרך הטובה ביותר להימנע מגט לג, ובדרך כלל מומלץ שינוי הדרגתי בהרגלי השינה כדי להקטין את השפעות הגט לג. האפליקציה JetLag Genie תעזור לכם לעשות את זה. פשוט הכניסו את תאריך הטיסה, יעד ושעות השינה הרגילות שלכם והיא תייצר עבורכם לוח זמנים מותאם אישית, כולל שעון מעורר.
זמינה לאייפון: £1.99.
איך להאכיל את החתול?
המכשיר Smartfeeder והאפליקציה הנלווית לו מהווים פיתרון מעולה למי שלא נמצא בבית ורוצה לוודא שחיית המחמד שלו מקבלת מספיק אוכל, מבלי לבקש טובות מהשכנים. המכשיר יכול להכיל 4.5 קג של אוכל יבש (מספיק לכשבועיים) והאפליקציה מאפשרת להגדיר שעות האכלה קבועות, או בכל רגע שתחליטו. תוכלו אפילו לקבל עדכונים בטוויטר על כך שחיית המחמד שלכם שבעה.
זמין (מסוף 2014) באייפון, ווינדוס ואנדרואיד: 126£ לרוכשים בהזמנה מוקדמת.
איך לשלם?
בהתחלה היו צקים, אחר כך התקדמנו לכרטיסי אשראי וכרטיסי חיוב, והיום יש את Google Wallet. האפליקציה הזו היא למעשה ארנק דיגיטלי, שמאחסן בצורה מאובטחת את כרטיסי האשראי, החיוב, כרטיסי המועדון וכדומה, ומאפשרת לרכוש במיליוני חנויות שמכבדות מאסטרקארד בארצות הברית, לקנות באינטרנט ולשלוח כסף למי שתרצו.
זמינה לאייפון ואנדרואיד: חינם.
איך לתת טיפ במסעדה?
תנו טיפ של 10 אחוזים בטוקיו ויצאתם מעליבים, תנו את אותו טיפ בניו יורק ויצאתם קמצנים. Tipulator מאפשרת לדלג בין הטיפות התרבותיות עם הטיפ המותאם למדינה שבה אתם נמצאים.
זמינה לאייפון: £0.69.
מתי לשים קרם הגנה נגד השמש?
כשנוסעים ליעד שטוף שמש, חשוב לשמור על העור ולא להישרף! האפליקציה Sunscreen מזהה קרני UV במקום שבו אתם נמצאים ויוצרת עבורכם טיימר שמודיע מתי עליכם להימרח שוב בקרם הגנה. כל מה שצריך לעשות זה להזין את סוג העור שלכם ובאיזה מספר קרם הגנה אתם משתמשים, ואז תוכלו להישען אחורה ולהמשיך לייצר עוד קצת ויטמין D.
זמינה לאייפון: חינם.
איך להתחבר לרשת אלחוטית?
אין סיבה לשלם מחירים מופקעים על גלישה סלולרית כשאפשר למצוא Wi-Fi בחינם. כל מה שצריך לעשות זה להוריד את Wi-Fi Finder והאפליקציה כבר תכוון אתכם לרשת החופשית הקרובה. אם אין Wi-Fi יש אפשרות להוריד מפות ולהשתמש באפליקציה כשהיא אינה מחוברת לרשת ולחסוך גלישה מיותרת בתשלום.
זמינה לאייפון, אייפד ואנדרואיד: חינם.
איך להנציח רגעים?
אם אתם אף פעם לא מארגנים את התמונות שלכם למשהו מסודר שאפשר לדפדף בו, Trip Journal היא האפליקציה בשבילכם. זה יותר מסתם אלבום תמונות ובאמצעותה תוכלו ליצור יומן מסע וירטואלי – אם ה-GPS שלכם מופעל, האפליקציה תייצר עבורכם מפה של החוויות שעברתם, תצמיד תיוג גיאוגרפי לתמונות, סרטוני וידיאו ועוד. כשהכול מוכן, תוכלו לשתף אותה בקלות ברשתות החברתיות.
זמינה לאייפון: £1.99, ואנדרואיד: £2.99.