טקס יום הזיכרון
שגרירות ישראל בבריטניה מקיימת את טקס יום הזיכרון הרשמי לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה. אין להביא ילדים קטנים, מומלץ להגיע מוקדם בגלל הבדיקה הביטחונית, יש להצטייד בתעודה מזהה וכדאי להימנע מהבאת תיקים וחפצים חדים. השגרירות גם ממליצה להגיע בתחבורה ציבורית (התחנה הקרובה: Kingsbury).
מתי: יום ג’, 17 באפריל. 19:00 (כניסה החל מ־18:30).
איפה: בית הספר JFS, לונדון רבתי.
כתובת: JFS, The Mall, Kenton, Harrow, HA3 9TE
מחיר: חינם.
לפרטים נוספים: 020-7957-9554 | israelihouse@london.mfa.gov.il
* ביום ב׳, 16 באפריל, יש עוד טקס יום הזיכרון – ב-JW3.
Yom Ha’atzmaut Party
חגיגת יום הולדת 70 למדינת ישראל עם הופעה חיה והדי.ג’יי הלית קולט, שינגנו מוזיקה ישראלית. יהיה גם אוכל ישראלי, סטייל שוק מחנה יהודה, ויין ובירות “גולדסטאר” ו”מכבי” – הכל כלול במחיר הכרטיס. האירוע נערך בשיתוף עם “הבית הישראלי” ו”הסוכנות היהודית”.
מתי: יום ד’, 18 באפריל. 19:30.
איפה: המרכז היהודי JW3, לונדון.
כתובת: JW3, 341-351 Finchley Road, London, NW3 6ET
מחיר: 20 פאונד.
לפרטים נוספים: 020-7433-8988 | info@jw3.org.uk | www.jw3.org.uk
The Blue & White Party Celebrating 70
מסיבה כחול־לבן שמתאימה לבני 21 ומעלה עם מוזיקה ישראלית וריקודים עם הדי.ג’ייז גל מלכה וג’וני בלוסטון. המארגנים הכינו לכם במיוחד גם קוקטייל כחול־לבן תל־אביבי… אפשר גם להזמין שולחן VIP עם בקבוק.
מתי: יום ה’, 19 באפריל. 21:00.
איפה: מועדון “גבטו”, לונדון.
כתובת: Gabeto London, Stables Market, 23 Chalk Farm Rd, Camden NW1 8AH, London
מחיר: 15.68 פאונד (כולל עמלה). *** 5 פאונד הנחה לקוראי עלונדון עם הקוד: ALONDON ***
לפרטים נוספים: purimentalx@gmail.com | bluewhite70.eventbrite.co.uk
Platinum: Celebrating Israel at 70
אומנם זה רק עוד חודש, אבל מדובר בחגיגה ענקית של הארגון JLC (ובשיתוף עם ארגונים אחרים) ברויאל אלברט הול. ייתכנו שינויים, אבל נכון לעכשיו, התוכנייה כוללת בין השאר את להקת ״בלקן ביט בוקס״ עם זמרים אורחים נוספים ולהקת המחול ״ורטיגו״.
מתי: יום ה’, 24 במאי. 19:30.
איפה: רויאל אלברט הול, לונדון.
כתובת: Royal Albert Hall, Kensington Gore, London, SW7 2AP
מחיר: 17.80 – 50.95 פאונד.
לפרטים נוספים: http://israel70.uk