רבים מתאי הטלפון האדומים של בריטניה חסרי שימוש שימוש, אם כי חלקם לתחייה כספריות
תא טלפון בלואישהאם שהוא ספרייה או שהותקן בהם ציוד רפואי.
היו גם הטלפונים שהפכו לתחנות הטענה פרי יוזמתם של שני סטודנטים מלונדון ?סקול אוף אקונומיקס?, אשר נצבעו בירוק וצוידו בפנלים סולאריים בגודל של 86 סמ על הגג. שבתוכם הוצבו מגוון רחב של תחנות טעינה לדגמים שונים של טלפון ומסך אשר מציג פרסומות. התחנות שהוצבו ליד טוטנהאם קורט רוד כרגע בשיפוץ.
למה לא בר סלטים קטנטן
אז הנה אופציה חדשה שמתווספת לתאי הטלפון שקבלו חיים חדשים בתור בר סלטים קטנטן ליד הולבורן.
בן ספייר, שמנהל את החברה, פתח במאי את הבר סלטים מול בלוסמברי סקוור מס? 43. ופתוח נכון לעכשיו פעמיים בשבוע בימי שלישי ורביעי מ-11:30 עד 14:30 אז אין לכם תירוץ לאכול שוב באגט בצהריים.
הוא מציע מבחר של חמישה סלטים כל יום, שעלותם בין 4.25 ל-7.50 פאונדים, הסלטים משתנים בהתאם לעונה, אבל מובטח יותר מקצת חסה ועלי רוקט.
יש סלט עדשים חריף עם תרד וצנונית, סלט גרגר הנחלים, גזר, צנוניות, עגבניות מיובשות, סלט זרעי חמניות, קוסקוס כרובית עם גרגרי רימון, שקדים קלויים, גרידת לימון, בצל, צימוקים, פטרוזיליה, כמון, מולסה רימון ועוד סלטים שנראים ממש טעימים, יש תקווה לסלט מושקע בלונדון.
אתר האינטרנט של הסלטים של ספייר
A photo posted by Kev Harwood (@kevmarwood) on
כרטיסים להופעות ואטרקציות