בהשראת התפוח הגדול
Goodman mayfair: שלושה סניפים (בסיטי, מייפר וקאנרי וורף) בהשראה ניו-יורקית. מלבד אוכל מצוין כדאי להגיע בזכות תאי הישיבה וספות העור הגדולות שאפשר (וצריך) לשקוע לתוכן אחרי ארוחה טובה. מגישים כאן מידי יום מאות סטייקים עסיסיים, רכים ומבושלים בדיוק למידת העשייה שביקשתם. ההמבורגרים גם הם עושים הרבה כבוד ואם החלטתם להתפנק, מנת לובסטר טבול בחמאה היא הבחירה הנכונה.
24-26 Maddox St, London W1S 1QH
סטרייק ולנוח
אם בא לכם אמריקה במזרח לונדון תבקרו בסניף הבאולינג של אול סטאר ליינס בבריק ליין. המסעדה מעוצבת כדיינר עם ריפוד אדום וחלל ענק, מצויידת במסכי גדולים לצפייה בספורט, כמובן. ובפנים יש אולם עם מסלולי באולינג, וספות נוחות, נוחות וכתומות שאפשר להתרווח עליהן בחברותא. נצפו קבוצות גדולות של גברים ששותים ביחד ומעבירים את הערב. אז יש פה ניחוח של בר ספורט, אבל בסבבה, אה וגם יש קריוקי אם אתם ממש מתעקשים. סניפים נוספים בהולבורן, סטרטפורד ובייסווטר.
Brick Lane, E1 6QL
לכבוש את המסלול ב- allstarlanes.co.uk
פה זה לא אנונימוס
Duke’s Brew & Que – מקום עם ניחוח אמריקאי והרבה (קצת לא נעים) חיות בר מינן. מנת צלעות הברביקיו היא גולת הכותרת ואם כשרות היא לא בעיה, נסו את צלעות החזיר ולא תצטערו. האופציות כוללות גם בשר מעושן שיוצא מהתנור כל כך רך שבנגיעה הכי קטנה יפול בחינניות מן העצם. לצד הבשרים מוגשות בירות מצוינות מהחבית, כולל כמה שהמבשלה הקטנה שלהם מכינה בעצמה.
Downham Rd, De Beauvoir Town, London N1 5AA 33
Planet Hollywood
טוב, אי אפשר בלי קצת קיטש אמריקאי מהניינטיז עם דרישת שלום לסילסבטר סטלון. פלאנט הוליווד ממוקמת בפופיק של לונדון על היימרקט, פיקדילי. תמצאו את כל ההמבורגרים, סטייקים וגרילים, צ’יפסים וכו’ אבל גם פסטות,פיצה ואסייאתי ויכול להיות משעשע להצטלם עם האופנוע של שוורצנגר לפני המחזמר בווסט אנד. אם לא חוויתם את זה בתור בני נוער בתל-אביב שגם שם היה אי פעם סניף ופתיחה נוצצת עם כוכבים הוליוודים. 57-60 Haymarket, St Albans House, London,SW1Y 4QX
Beigel Bake ונסיים במנת הדגל של יהודי ניו-יורק – בייגלס, נמנה בעברו הרחוק על המסעדות הכשרות של העיר. היום כבר לא כשרה, אבל נותרה בבעלות יהודים וככזו היא מוכרת את הבייגל הכי טוב בעיר. שמנת וסלמון היא הקומבינציה המועדפת, אבל יש גם עם ביצה ובשר ושאר ירקות (מאוד ממלא למרבה ההפתעה). עוגת הגבינה והבראוני שוקולד גם הם מתכון מנצח. לידיעתכם, המקום פתוח 7 ימים בשבוע, 24 שעות ביום, אם מתחשק לכם להטביע את האלכוהול בשלוש לפנות בוקר.
159 Brick Lane E1 6SB
כתבות נוספות על מבחר אירועים, טיולים ובילויים בלונדון, באתר לונדון מחכה לי.