לאחר שהוזמנה לבקר בשנה שעברה בשבוע האופנה למידות גדולות בלונדון, (שהתקיים ליד לונדון ברידג’ ב’וינופוליס’) חזרה הסטייליסטית גאלה רחמילביץ’ לארץ והחליטה להביא את הבשורה גם לעולם האופנה הישראלי. על פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, קרוב כ-59% מהנשים במדינת ישראלית הן במידות גדולות (נחשבות בעולם האופנה למידות גדולות), ואין כל סיבה הגיונית שעד היום לא אורגן אירוע גדול שחוגג את הנשיות והאופנה גם במידות אלו, שהרי מדובר בפלח שוק לא קטן בכלל מסבירה הסטייליסטית והיזמית גאלה רחמילביץ’.
קל באירופה ובארהב קשה בישראל
בניגוד לאירופה וארהב, בהם אישה יכולה לשוטט ולרכוש בחנויות בקניונים וברחוב ללא כל בעיה גם במידות גדולות, במרבית הקניונים בארץ אין מענה מספק וראוי. מתוך כ-200 עסקים בכל קניון, במקרה הטוב יש רק 2-3 חנויות שפונות לפלח שוק הזה.
לשמחתי הרבה עולם האופנה הישראלי מתפתח ומבין את הצורך,וקמים מיזמים טובים וחשובים של בוטיקים, אתרי אינטרנט ומעצבים שפונים לקהל במידות הגדולות, אך מדובר בעסקים קטנים שאינם זוכים לחשיפה רבה, ושהלקוחות מתקשות למצוא אותם. לכן החלטנו להרים את הפרוייקט הזה ולשדך בין הספקים ללקוחות, תוך כדי חוויית קנייה מרהיבה הכוללת תצוגות אופנה ופינוקים.

הארוע: סופשבוע שלם של תצוגות אופנה, סדנאות, מופעים, אופנה, נעליים, הלבשה תחתונה, אקססוריז והפתעות לנשים ממידה 40+ מבית היוצר של הסטייליסטית גאלה רחמילביץ’ GALA’STYLE.
בניגוד לאירועי אופנה שונים המתקיימים בארץ, הפלאז סייז מתמקד באופנה טרנדית, איכותית וראויה לנשים במידות גדולות הנפרש על כ-1000 מר וכולל 3 תצוגות אופנה מרהיבות (2 פתוחות לקהל בחינם), בוטיק אופנה עם עשרות מציגים שנבחרו בקפידה שיחשפו קולקציות ופריטים בלעדיים שנוצרו עבור האירוע, עמדות ופינות פינוקים ואטרקציות נוספות. יתקיים בתאריכים 25-27/12/14 בבית מעריב המחודש, בתל אביב.

חווית פלאס סייז תכלול 3 תצוגות אופנה מרהיבות, מופע סטנד אפ מיוחד של מיכל שם טוב, סדנאות יצירה והעצמה נשית, פינות פינוק של מאסז’ים, מניקור ובית קפה עם עוגות מפנקות לצד לווי צמוד של סטייליסטיות שייעצו לנשים בניית לוקים טרנדיים, אופנתיים ובעיקר מחמיאים לגוף האישה.
בין המציגים: המותג TALIA של המעצבת טלי שרף חזן, אתר MEEDOT.COM, HONEY B של המעצבת ענבל מימרן, NUMA MADE IN TEL AVIV בעיצובה של דנה מליק, בוטיק ‘נעמי’ של נעמי יונה, הוותיק יעל אגם בעיצובה של גלי שולמן, המעצבת צילה מיכאלי עם ‘צילה תפור עליך’, אתר האופנה SOFI, מעצבת הנעליים מיכל וידר ומעצבות התכשיטים: נטע ליבנה, לינור נבטי, מוריה אטדגי ורוני עוזיאל.
יום חמישי 25 לדצמבר 15:00-22:00
יום שישי 26 לדצמבר 10:00-16:00
יום שבת 27 לדצמבר 10:00-20:00
בית מעריב, קרליבך 2 . תל אביב



































