15 ג’ירפות מעוצבות עי אמנים שונים וממומנות עי חברות מסחריות יוצבו עד ה-16 לספטמבר על גדות התמזה. 2.5 מטר גובהה של כל ג’ירפה, בין העיצובים הצבעוניים ניתן למצוא מג’ירפת שנות ה-60 עד לשירי ילדים, ומחירי הפתיחה נעים בין 2,000-7,000 פאונד עבור כל ג’ירפה, כאמור, המכירה הפומבית תתקיים במרכז התרבות בקולצ’סטר, אסקס ב-19 לספטמבר עבור ארגון הצדקה של גן החיות שנקרא ‘Action for the Wild.
מנכל גן החיות של אסקס, אנטוני טרופיאנו אמר: תושבות הג’ירפות בלונדון תיתן לאלפי אנשים את ההזדמנות לראות הפסלים הפנטסטיים הללו לפני שהם נמכרים במכירה פומבית. אנו מודים מאוד למור לונדון על שנתן להם בית במשך שבוע. הם היו אטרקציה ענקית לתושבי קולצ’סטר והסביבה בקיץ הזה.
הג’ירפות שוהות במתחם מור- More לונדון, איזור העסקים שנמצא בין טאואר ברידג’ לתחנת לונדון ברידג’. וזאת אחר ש’טיילו’ ברחובות, פארקים ושטחים פתוחים באסקס וסאפוק מתחילת יוני. לכל ג’ירפה יש בר קוד QR Code, שבאמצעותו יכול הציבור לגלות את המידע על ג’ירפה.
גן החיות של קולצ’סטר
ואולי זה יתן לכם השראה לבקר בגן החיות של קולצ’סטר, שהוא אטרקציה לצפייה בחיות בר המשתרעת על פני 60 דונם בלב האזור הכפרי של אסקס. יש לו כמעט 300 מינים בכלובים מודרניים , רבים מהם משמשים חלק מתוכניות רבייה הבינלאומיות. השנה גן ההחיות חוגג 50 שנה עם הפרוייקט עמדו זקוף ג’ירפות אירוע אמנות ציבורי בקנה מידה גדול המגיע לשיאו במכירה פומבית. הכסף שגויס יסייע לפרויקטים לשימור בכל רחבי העולם, כולל ארגון UmPhafa ריזרב בדרום אפריקה.